Aktualityi-POST

AKO SA OVPLYVŇUJE VEREJNÁ MIENKA

obed
poradna

Vážení občania!

Nedá mi, aby som nezareagoval na článok poslanca MsZ v Zlatých Moravciach Galabu, uverejnený v Požitavských novinách č.8. Článok je uverejnený ako platená inzercia. Tak isto som reagoval aj na článok poslanca NR SR Kéryho uverejnený v týchto istých novinách č. 7 a požiadal som šéfredaktorku Požitavských novín o uverejnenie tejto mojej reakcie, čo sa do dnešného dňa nestalo z mne neznámych dôvodov(asi cenzúra ,alebo stratila môj článok). Vrátim sa ale k už zmienenému článku. Pán poslanec, v článku píšete , že poslanec má právo kritizovať prácu primátora a občan má právo kritizovať prácu poslanca. Máte pravdu pán poslanec. Ja sa v tejto mojej reakcii na Váš článok nebudem zaoberať článkami z Infolistov a hodnotiť či sú pravdivé, alebo nie.

To si vybavte sám! Nebudem sa zaoberať Vašim súkromným životom a ani ma nezaujíma koľko áut ste mali a aké. Ja sa budem vyjadrovať len k vašej práci ako poslanca. Pán poslanec vo Vašom článku vykresľujete aký ste spravodlivý a ako chcete svojou prácou poslanca prispieť k rozvoju nášho mesta. Nesúhlasím s Vami a nie je to pravda! A začnem od volieb, kde ste mali obrovský podiel na podvode, ktorý ste spáchali na občanoch nášho mesta aj zo svojimi koaličnými partnermi KDH a HZDS a to tým, že ste zatajili pred občanmi určité skutočnosti týkajúce sa osoby primátora! Ďalej ste podviedli aj terajšieho primátora a to v tom, že ste mu nepovedali, že keď nebude poslúchať istú politickú stranu, tak si ani neškrtne, či už to spôsobí škodu nášmu mestu, alebo nie! Dôkazom toho je pán poslanec, správanie sa koalície v MZ pod Vašim vedením po odvolaní z funkcii primátorom určitých nominantov istej politickej strany. Nebudem ich menovať, stačí keď ich mená čvirikajú vrabce na stromoch.

Pán poslanec ďalej si sťažujete ako chceli Vašu manželku prepustiť zo zamestnania za Váš čestný postoj týkajúci sa nemocnice. Aký farizej, keď sa to týkalo iných zamestnancov, ktorí boli prepustení z MÚ alebo MP, tak ste si pán poslanec ani len ústa neotvoril, lebo ste sa tešil, že sa utvárajú tým pádom miesta pre Vašich nominantov, tak o čom to hovoríte pán poslanec. Ďalej pán poslanec mňa nezaujíma, či ste bol v dobe ponuky na post prednostu Krajského školského úradu niekde zamestnaný, alebo nie. Jedno je však isté, že ste nominant istej politickej strany, že ste bol do tejto funkcie nominovaný bez výberového konania a preto ste aj tejto strane vďačný, čo sa prejavuje aj vo Vašej činnosti v MZ (návrh na zníženie platu neposlušnému primátorovi atď.) Pán poslanec a Vy chcete niekomu vyčítať odbornú spôsobilosť na výkon funkcie, Vy politický nominant bez praxe v danom obore ktorý riadite? Nie je Vám to trápne? Ďalej pán poslanec čo sledujete tým, že na jednom MZ navrhnete zlúčiť mestské podniky a aj napriek odborným argumentom riaditeľov podnikov, hlavnej ekonómky MÚ , právničky a primátora mesta, trváte na tomto Vašom návrhu aj s Vašimi koaličnými partnermi a na ďalšom MZ to už negujete a rušíte to čo ste navrhli. To navrhujete a hlasujete tak ako sa vyspíte pán poslanec, to je to dobro čo chcete pre naše mesto, alebo to je zase len pomsta primátorovi, že si dovolí pri rozhodovaní používať aj vlastný rozum, lebo za všetky rozhodnutia nesie trestnoprávnu zodpovednosť primátor mesta a nie VY poslanci. Pán poslanec a čo tie klamstvá, ktoré ste predvádzali na MZ v Prílepoch, opísal som ich v mojom článku uverejnenom na stránke INFO ZM pod názvom KOCÚRKOVO ALEBO SABOTÁŽ?

A čo to vyhodenie občanov nášho mesta za dvere na MZ a uprednostnenie občana NR Martinku pred platcami daní z ktorých ste platení. Toto je to dobro čo Vy chcete pre naše mesto? Vyhadzovanie občanov mesta a ich klamanie? A potom, že máte u občanov špatné meno, nerobia to TEKOVSKÉ NOVINY, ktoré ste navrhol Vy mimochodom zrušiť, nerobí to ani primátor mesta Ing. Peter LEDNÁR, robíte si to sám pán poslanec svojou poslaneckou „prácou“! A takto by som mohol pokračovať pán poslanec ďalej! A verte ,že aj budem! Vážení občania a preto Vás žiadam o podporu súčasného primátora Ing. PETRA LEDNÁRA v jeho neľahkej práci a neverte ľuďom čo nás oklamali a klamú ďalej, ktorí si myslia, že sme analfabeti! Nevolil som súčasného primátor to o mne každý vie, ale mnoho ľudí prišlo k záveru, že toto sa opakuje už tretie volebné obdobie a nie je na vine tomuto stavu v ZM primátor, ale podaktorí staronoví poslanci, ktorých ešte neprešlo bojové naladenie z predošlého volebného obdobia! Preto Vás ešte raz žiadam Vážení občania podporme primátora a nedajme sa naďalej klamať!

Občan mesta  JOZEF KOVÁČ

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button